Pouring Healthy Tea

Hemmeligheten bak de beste teblandingene

Del sosialt

temesterenHer har temester Marenus et eget lite tehus, hvor han snuser og smaker seg fram til den mest aromatiske te. Bare de aller beste teblandinger slipper ut herfra.

Cremas egen temester, Marenus Bakkelund utvikler de vidunderligste teblandinger i Cremas Teagarden. Her dufter det vidunderlig av hvit, sort og grønn te, med hint av sjasmin, sjokolade, mango, nellik og annet krydder, alt ettersom. Det er ikke grenser for hva en god teblanding kan inneholde av smakstilsettinger, så lenge det er naturlige, spiselige råvarer det er snakk om. Temesteren kaller det å sminke teen.

Bestselgerne Kjærlighetste og Bestemors frukthage

Basisen for alle tesortene er hvit, grønn eller sort te og rooibush. Disse smakes til med ulike smakstilsettinger, krydder og frukter for å skape Cremas egne teblandinger. En av bestlselgerne,«Bestemors frukthage» har en fruktig aroma av tørkede rips, bringebær og jordbær. Denne teen byr på en sommerlig, frisk duft av frukt og bær, nettopp som vi husker det fra bestemors hage. Har du ikke prøvd den, så må den bare prøves den er en favoritt hos mange.

Kjærlighetste er en annen klassiker, som gis bort i bøtter og spann til morsdagen og Valentindagen. Et must i løsvektsortimentet! Det er en kjærlighetste, sminket med roseknopper og små røde sukkerhjerter.

Visste du dette om te?

  • På verdensbasis drikkes det mer te enn kaffe, alkohol og brus til sammen!
  • Det er bevist at grønn og hvit te renser kroppen og innholder et høyt nivå av antioksidanter.
  • Crema Kaffebrenneri kjøper bare te som er håndplukket og det er kun teknoppene og de to øverste bladene som plukkes.
  • Vi har et stort utvalg av høykvalitets te og blandinger: klassisk svart, hvit og grønn, frukt, urte te, Rooibush og aromatiserte teblandinger.
Del sosialt
In this article